Om Fornebupiloten

Fornebupiloten er en møteplass, katalysator og ressurs for enkeltmennesker, frivillige organisasjoner, aktiviteter og det offentlige. 

www.baerum.kommune.no

Fornebupiloten både initierer og bistår andre til å etablere nye aktiviteter og prosjekter, som for eksempel Torsdagsporten, Fornebu senioruniversitet, Etter skoletid, Småbarnstreff, Karitråkket og andre større prosjekter. Vi samarbeider med Flytårnet Kultursenter, Punkt og andre organisasjoner, og får stadig mer kunnskap om Fornebu-samfunnet, både dagliglivet og det organiserte. Vi kan formidle kunnskapen til enkeltpersoner, offentlig sektor og andre som etterspør den. Vi låner også ut lokalene til ulike aktiviteter som for eksempel folkemøter, organisasjonslivet, språktreff og andre. Ta kontakt med oss!

Ingrid er daglig leder for Fornebupiloten, og hun har vært bosatt på Fornebu siden 2016. Hun har bakgrunn fra offentlig sektor der hun har jobbet med både kultur- og oppvekstfag, samfunnsplanlegging, prosjekt- og utviklingsarbeid i flere sektorer, og overordnet ledelse, i tillegg til en periode som politiker. Hun har i flere år jobbet både i og med næringslivet, utdanningssektoren og frivillige organisasjoner. Ingrid har hatt ulike verv i norsk kulturliv, både som frivillig på større festivaler, styreleder i UKM Norge og i det norske jazz-livet. Hun var styreleder for Norsk jazzforum fra 2015-2023.

Prosjektleder/koordinator i Fornebupiloten Marianne Hertzberg arbeider med barn, unge og klima. Marianne er også prosjektleder for Fornebudagene. Har du en liten eller stor idé, så er Marianne rett person å ta kontakt med. Marianne har blant annet skrevet bok for unge kreftrammede, stått bak store og små kulturarrangement, vært med på europeiske ungdomsprosjekt og arbeidet som kunstner og illustratør. På fritiden er Marianne hundefører i Norske Redningshunder. Den lille, gule redningshunden Gulla, bruker utallige timer sammen med Marianne på frivillig arbeid. Vil du engasjere deg frivillig – ta kontakt!

Fornebupiloten er en ideell organisasjon, med et demokratisk valgt styre. Du kan laste ned og lese vedtektene til Fornebupiloten ved å klikke her. Styret: Bak fra venstre: Espen Kittelsen Sandvik, Anne Arnesen, Arne Falck. I midten: Therese Sørlie, Anne Lene Hojem (styrets leder), daglig leder Ingrid Brattset Foran: Maria Indiana Alte (vara) og Nina Børsheim Tømmervåg. Bjørg Åsta Flatby (vara) var ikke til stede da fotoet ble tatt. Paal Alme død juli 2023.

Her kan du se eller laste ned årsmelding for Fornebupiloten for 2023 og 2022.

Skroll til toppen