Vi engasjerer oss

Befolkningsveksten på Fornebulandet er stor, og vi er midt opp i det største transformasjonsprosjektet i Norden og skal stå i dette i et par ti-år ti. Det ligger en stor verdi i innbyggernes engasjement. Frivillige bidrar med sin kompetanse til aktivitet, læring og inkludering og gir folk i alle aldre anledning til å møtes og være en del av et fellesskap, sier daglig leder Ingrid Brattset i Fornebupiloten.

Daglig leder Ingrid Brattset ved Fornebupiloten ønsker velkommen til Barn møter forfatter lørdag 29. oktober.

Et samfunn i utvikling

Vi tror at i et godt samfunn har folk tid til hverandre. Vi mener at deltakelse og livskvalitet henger sammen, sier Ingrid. Vi bygger et nytt samfunn og sammen skaper vi livet mellom husene. Lørdag 29. oktober klokken 12.00 skaper vi dette livet på Fornebupiloten. Vi har to bålpanner på torget utenfor Fornebu S, sier Ingrid og peker ut gjennom de store vinduene på Fornebupiloten. DNT, Fornebulandet vel, Fornebu Senioruniversitet, Etter skoletid, Safari Fornebu og Fornebupiloten vil være til stede. Inne på Fornebupiloten vil det være et bokarrangement for barn fra fem til ni år.

Kulturprogram

Her bygges alt nytt og de frivillige organisasjonene må også etablere seg, sier Ingrid. Forrige måned startet vi Kulturforum som nå står bak et kulturprogram med utspring i Fornebupiloten. Lørdag vil forfatter Silje Eckermann og illustratør Anja Storvand presentere bøkene “De store små” og deres siste bokutgivelse “Regnbue”. Vi har plass til 70 personer på dette arrangementet, viser Ingrid. Livet mellom husene er ikke bare for ungdom, voksne og pensjonister, men også for de minste, legger hun til. For de som er interessert vil det være mulig å få informasjon om frivillig arbeid. Kanskje vil du engasjere deg i et arrangement eller du vil delta gjennom større deler av året?

Siste nytt

Skroll til toppen