Velkommen til Rotary

NYTT – NYTT – NYTT

Det er som å gå inn i en ny tid for Lysaker og Fornebu Rotaryklubb fra høsten 2021.

Ikke bare har klubben fått sin nye President; Knut Halvorsen – med adresse Rolfsbukta, skikkelig fra Snarøya/Fornebuland.

Man er også i ferd med å starte opp med ukentlige møter igjen – noe som har vært bannlyst i disse Corona-tider.  Planen er å komme i gang i løpet av august måned – så snart restriksjoner og andre hindringer er ryddet av veien.

Og den største nyheten er, at klubben har fått innvilget nytt møtested hos Fornebupiloten.

Fornebupiloten vokste ut av PUNKT.

Etter et par år på PUNKT, fikk Fornebupiloten sine nye møtelokaler på Fornebu S – vegg i vegg med Majas – stedets kjente restaurant og samlingssted. Her har vi kontorplass til våre to medarbeidere – og møtelokale for opptil 100 personer.

Og inn her slipper vi Fornebu og Lysaker Rotaryklubb, som både har behov for møterom, og mer plass til sine ukentlige møter. Det siste fordi det er innledet et samarbeide med Fornebu SeniorUniversitet (FSU), som også bruker de samme lokalene, om et antall fellesmøter gjennom året.

Gjennom denne ordningen ser vi at det kan være enklere å rekruttere nye medlemmer fra Fornebu og nærområdene, for nye medlemmer ønsker vi oss, sier klubbens nye president med håp i stemmen.

Ingrid Bratseth er klar på at dette kan bli spennende også for Fornebupiloten sin del – mer trafikk og nye kontakter, selv om vi i styret har vært klare på at lokalene ikke må bindes opp for mye, slik at Piloten mister sin fleksibilitet, til å håndtere våre egne tiltak, som også stadig trenger lokaler. Men vi kjører nå i gang – og vil kunne evaluere ordningen når vi føler behovet melder seg.

Inntil da, sier vi gratulerer til ny president – og hjertelig velkommen til Fornebupiloten.

Paal Alme

Skroll til toppen