Velkommen til Oksen IL

For et Fornebu i bevegelse!

Oksen Idrettslag ble etablert i 2020 og er et fleridrettslag for alle! Tilbudet vårt utvides stadig, innen breddeidrett for barn, unge og voksne på Fornebu. Idrettslaget drives av og for våre medlemmer, som vi aldri kan få mange nok av. 

Flere trenere er alltid kjærkomment, så alle innspill blir høyt verdsatt. Vi er fleksible -har vi trenere, så utvidere vi tilbudet til Fornebuere i alle aldre. La oss dele idrettsglede!

Helt siden oppstarten i 2020 har Oksen IL hatt som mål å skape en arena for treningsglede for alle på Fornebu. De ønsker å være en samlingsplass for hele Fornebu og tilby et allsidig aktivitetstilbud for alle aldre. 

Oksen IL samarbeider tett med skolen, blant annet med halltid på Oksenøya skole, og legger til rette for aktivitetstilbud for barn og ungdom som ikke vil konkurrere. De ønsker også å aktivisere Fornebus voksne befolkning og har tilbud rettet mot disse.

Oksen IL håper du finner noe som passer deg, og at du tar kontakt om du har forslag til nye aktiviteter som kan favne bredt. Kanskje vil du bidra som frivillig? I så fall håper de å høre fra deg snart.

Ta kontakt med Oksen IL på oksenidrettslag@gmail.com

www.oksenil.no

Skroll til toppen