TorsdagsPorten – talkshow på Fornebu!

TorsdagsPorten tar mål av seg å bli en sosial møteplass og et månedlig treffpunkt for oss som bor på Snarøya og Fornebulandet – Bærum og Oslo. 

Fra oktober etablerer Fornebupiloten en ny, uformell og viktig møteplass for Fornebus innbyggere! TorsdagsPorten er en arena for deling av fritt ord og samarbeid mellom Fornebupiloten og ressurser fra Fornebulandet Vel og Snarøen Vel som næringsliv på Fornebu og næringsforening – Vårt Fornebu, FP Eiendom og Fornebuporten.

Her vil vi møte naboer og spennende gjester. Vi blir bedre kjent som naboer, diskutere, bygge nettverk og få litt faglig inspirasjon gjennom samtidig som vi møter interessante gjester. Med TorsdagsPorten vil vi ha en arena for idéutveksling og dialog i vårt nærmiljø på Snarøya og Fornebulandet – Bærum og Oslo.

Vi har med oss spennende og relevante gjester, som vi skal bli bedre kjent med gjennom samtaler fra scenen. Vi treffes i trivelige omgivelser på restaurantene «The Local» i Fornebuporten. Her vil du kunne kombinere besøk med et godt glass eller en matbit om du vil komme med tom mage.

https://www.torsdagsporten.no/

Skroll til toppen