Prøv elektrisk motorsykkel

Vi i Norges Motorsportforbund (NMF) ønsker å invitere alle på Fornebu til et spennende og gratis arrangement lørdag 4. mai, fra kl. 10:00 til 18:00, ved flytårnet på Fornebu.

Link til arrangementet på Facebook
Link til Norges Motorsportforbund sine nettsider
Link til E-Xplorer sine nettsider
Link til vår YouTube-kanal der dere kan se filmer fra arrangementet

E-Xplorer World Cup, en internasjonal konkurranse for elektriske motorsykler, der jenter og gutter konkurrer på samme lag. Arrangementet vil ikke bare tilby masse motorsportaction, men også en unik mulighet for barn og voksne til å prøve elektriske motorsykler selv! Vår «Kom-og-Prøv» aktivitet gir alle interesserte sjansen til å lære om og kjøre elektriske motorsykler under trygge og kontrollerte forhold, med hjelp fra kvalifiserte instruktører og alt nødvendig sikkerhetsutstyr tilgjengelig.

Dette er en flott mulighet for en lærerik og morsom familiedag, og vi håper at alle på Fornebu vil benytte seg av denne sjansen til å oppleve fremtiden innen motorsport.

Vi som er engasjerte i motorsport til daglig, ser at dette er en sport og et tidsfordriv som appellerer til mange som ikke finner sin plass i de mer konvensjonelle fritidsaktivitetene. Norges Motorsportforbund representerer 22 unike grener og en rekke inkluderende klubber, hvor enhver kan finne et miljø de føler seg hjemme i. Vi har flere spennende skoleprosjekter.

Les om vårt samarbeidsprosjekt med Nittedal ungdomsskole her

For mer informasjon om arrangementet og detaljer om «Kom-og-Prøv» aktiviteten, besøk vår hjemmeside www.nmfsport.no eller kontakt oss direkte.

Vi sender gjerne over plakater som dere kan printe ut om det er ønskelig!

PS: Utøverne som skal konkurrere kommer fra hele verden og er noen av verdens beste, og et av lagene er fra Norge, og de håper at så mange som mulig kommer og heier på dem. 😊

Siste nytt

Skroll til toppen