Folkefest

Lag og organisasjoner er invitert til møte på Fornebupiloten om Fornebudagene 1.-4. juni 2023. Vi diskuterer gjennomføringen av dagene 2022 og hvordan vi kan samles om enda mer forrykende dager i 2023.

«Møtet avholdes på Fornebupiloten mandag 13. januar klokken 19.30-21.00. Lag og organisasjoner på Fornebu er hjertelig velkommen», sier prosjektleder i Fornebupiloten Marianne Hertzberg. «Vi vil snakke om felles aktiviteter og enkeltarrangement under alle de fire dagene og også organiseringen på torget på Fornebu S. selve lørdagen.»

Under Fornebudagene 2022 fikk besøkende blant annet oppleve, flamencoforestilling, origamikurs, yoga for barn og for voksne, Madcon konsert, 170 kunstverk, avduking av miljøhval, islaging, foredrag og frokostseminar. «Fornebudagene er under utvikling og programmet slippes i løpet av våren», sier Marianne. «Følg med på Fornebudagene.no og ta gjerne kontakt med oss, hvis du har en idé eller vil være frivillig under dagene. Alle er velkomne», legger hun til. «Fornebudagene 2022 var en stor suksess. Vi er veldig stolte av å ha hatt til sammen over 90 arrangement på Fornebu», sier Marianne, som ser frem til årets arrangement første helg i juni. «Nå gleder vi oss til å samles for å planlegge årets arrangement og bygge identiteten og stedstilhørigheten som vi alle på Fornebu nå er med på å bygge. Disse dagene er ekstra viktige her på Fornebu. Vi bygger et nytt samfunn. Byggene kan være så flotte de bare vil, men til syvende og sist er det aktivitetene vi gjør sammen som teller», sier prosjektlederen.

Faktaboks:

Fornebudagene:

Fornebudagene er årets store møteplass og folkefest på Fornebu. Innbyggerne samles til å vise frem bredden og mangfoldet på Fornebu som bosted med aktiviteter, som destinasjon for kultur, kunst og natur, som et levende, raust og grønt samfunn.

Fornebupiloten:

Fornebupiloten er en møteplass, katalysator og ressurs for enkeltmennesker, frivillige organisasjoner, aktiviteter, det offentlige og utvikles av de som lever og engasjerer seg på Fornebu. Fornebupiloten er åpen for alle uavhengig av alder, kjønn, livssyn, bakgrunn og politikk. Fornebupiloten har prosjektledelsen for Fornebudagene.

Fornebupiloten, Fornebu S. inngang fra torget.

Snarøyveien 55

1364 Fornebu

Tlf: 97954934

Har du spørsmål om Fornebudagene, kan de rettes til Marianne: marianne@fornebupiloten.no

Påmelding til møtet 13. januar fra 19.30-21.00: marianne@fornebupiloten.no

Siste nytt

Skroll til toppen