Bærum Turlag

Aktiv i 100 Mandager fra Oksenøya bruk – Fornebu

Bli med på en hyggelig tur på stier og turveier på Fornebu, Snarøya og Lysaker og andre nærliggende områder.

Turene går hver mandag kl. 11:00 fra DNT’s lokaler på Oksenøya bruk, Tornsangerveien 9, Fornebu.

Månedens tur som går siste mandag hver måned kan ha oppmøte på Oksenøya kl 10.45, med alternativt oppmøte på startsted for turen ca kl 11.00. Mer informasjon vil bli lagt ut på Facebook gruppene:  «Aktiv i 100 med Bærum Turlag DNT»  3-4 dager før turen.

Terrenget er ganske flatt, men på noen turer kan det være litt mer kupert. Turene går vanligvis på turveier, kyststier, noe umerkede stier og litt vei noen ganger. Sko og klær etter vær er viktig, og ha alltid med en liten sekk. Vi anbefaler bruk av brodder i vintersesongen.

Om turene: Turene går hver mandag klokken 11.00, med månedens tur siste mandag i måneden. Vi går på stier og turveier på Fornebu og området rundt og turene varer ca 3 timer. Vi tar lunsj rasten ute i all slags vær. Turene er åpne for alle og gratis. Turmålene veksler fra gang til gang. Vi går i all slags vær, ofte rundturer på 7-10 km; månedens tur kan være noe lenger. Er du usikker på om du er sprek nok? En liten regel er at dersom du kan gå 3-4 km på 60 minutter med lett dagstursekk, så kan du være med oss på tur. På Aktiv i 100 er vi som regel 2 turledere. Dermed vil aldri noen bli gått fra eller måtte gå alene. Oppmøte: De fleste turene går fra DNT’s lokaler på Oksenøya bruk. Buss 31 fra Lysaker stopper i nærheten. Månedens tur kan starte fra andre steder, men det vil legges opp til transport fra Fornebu.

Oppmøte på Fornebu kan da være noe tidligere, kl 10.45. Informasjon om den enkelte tur vil bli lagt ut på  Facebook siden «Aktiv i 100 med Bærum Turlag, DNT». Påmelding: Det er ingen påmelding – bare å møte opp.

Friluftstrim på Oksenøya bruk på Fornebu

Kom i form gjennom hyggelig samvær med  andre på Friluftstrimmen ved Oksenøya bruk på Fornebu! Dette er et gratis tilbud og det er ingen påmelding. Ta med en venn eller nabo eller kom alene. Adressen er Tornsangerveien 9 1360 Fornebu, Bygget er markert med DNT logo så dere ser hvor vi møtes for aktiviteten. Om Friluftstrimmen Friluftstrim er allsidig med fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at utrente personer kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir – ja, det er opp til deg. Instruktøren har lang erfaring med trening for ulike grupper og vil legge til rette for at du kan utføre øvelser som passer for deg. Målet er å fremme friluftslivets gleder, og det vil være mulighet for en sosial samling etter treningen i DNT sine lokaler.

Tirsdager: 10.00-11.00

Nabolagshuset Fritidsklubb – hver onsdag fra kl 14.30-18.00

Nabolagshuset er et ettermiddagstilbud til barn og unge fra 5.klasse- 7.klasse bosatt på Fornebu og omegn. Her vil vi invitere til sosiale sammenkomster, brettspill, matlagningskurs, sykvelder og mer.

Sterk ute – styrketrening med Bærum turlag

Kortreist og gratis styrketrening på Fornebulandet.  Dette er et tilbud til deg som ønsker å være ute mens du trener og som har lyst til å få mer styrke i de store muskelgruppene. Trening for rygg, ben, hofter, bryst, mage skuldre og armer. Vi vil benytte Tufteapparatene på Storøyodden og i Nansenparken. Konseptet er at gruppen inspirere, oppmuntrer og veileder hverandre. Vi satser på enkle og effektive øvelser med mange repetisjoner. Oppvarmingen starter på Oksenøya Bruk med rask gange eller jogging til treningsapparatene.  Hver enkelt tilpasser treningen til individuelt nivå.  Bli med om du ønsker å bedre kondisjonen og styrken sammen med andre.

Oppmøte Oksenøya Bruk,  Tornsangerveien 9 Torsdager kl 09 til 10

Skroll til toppen