Aktiviteter

Her finner du noen av aktivitetene på Fornebulandet i samarbeid med Fornebupiloten.

Torsdagsporten talkshow på fornebu

Torsdagsporten jar tatt mål av seg å bli en sosial møteplass og et månedlig treffpunkt for oss som bor på Snarøya og Fornebulandet – Bærum, Asker og Oslo. TorsdagsPorten er en arena for deling av fritt ord og et samarbeid mellom Fornebupiloten og ressurser fra Fornebulandet Vel og Snarøen Vel samt næringslivet på Fornebu og næringsforeningen – Vårt Fornebu, FP Eiendom og Fornebuporten.

Karitråkket

Turgruppe åpen for ALLE hver torsdag kl. 11 med oppmøte på på torget på Fornebu S.. Turene har som regel ulike steder på Fornebulandet man går innom hver uke og hvis du ønsker kan du bli med videre på lunsj på Fornebupiloten etterpå.

Fornebu Senioruniversitet

Fornebu senioruniversitet (FSU) har som formål å gi personer over 60 år kunnskap, innsikt og opplevelse gjennom forelesninger, studieturer, seminarer og lignende. Fornebu Senioruniversitet er 5 år i 2024 og har rundt 500 medlemmer.

språktreff

Vil du snakke norsk? Hver torsdag fra klokken 10.00 til 12.00 møtes vi på Fornebupiloten for å øve og bli bedre på norsk dagligtale.

Fornebudagene

Fornebudagene 23.-26. mai 2024 er en møteplass og folkefest. Fornebudagene.no Vi viser frem bredden og mangfoldet på Fornebu som bosted med aktiviteter, som destinasjon for kultur, kunst og natur, som et levende, raust og grønt samfunn. Fornebudagene er årets viktigste arrangement for store og små, unge og eldre og ledes av Fornebupiloten. Vi vil ha ulike arrangementer på flere steder disse dagene, med ulikt innhold; utstillinger, seminarer, konserter, marked, møte med organisasjonene og mye mer.

Skroll til toppen